Header-Product-Family-Alien

Alien 20L jerrycan voor smeermiddelen: moderne look, unieke uitstraling

Maak kennis met onze Alien 20L: een jerrycan – koffermodel - die specifiek geschikt is voor smeermiddelen. De Alien 20L heeft een moderne look, is zeer handig in gebruik en makkelijk stapelbaar.

 

Deze jerrycan biedt alle mogelijkheden voor een unieke, onderscheidende uitstraling. Zo heeft het etiketoppervlak een rondlopende vorm, waardoor de jerrycan een eigen identiteit krijgt. Ook bijzonder: op de zijkant is ruimte voor een logo zodat deze jerrycan extra opvalt in het schap.

Gemak voor de gebruiker

De Alien 20L staat voor gebruiksgemak. Er is veel ruimte rond het handvat, waardoor de jerrycan ook met werkhandschoenen aan eenvoudig kan worden vastgepakt. Verder is de Alien 20L leverbaar met een handige zichtstreep en een inkeping aan de onderkant om de jerrycan eenvoudig leeg te kunnen gieten. Door het koffermodel is de Alien 20L uitstekend geschikt om in de brandveilige milieukast op te slaan met zicht op de zichtstreep. Eventueel kan de Alien 20L uitgerust worden met een dop en kraan.

Leverbaar in alle kleuren

De Alien 20L heeft een topfill capaciteit van 22,95 liter en is leverbaar in elke gewenste kleur. Meer weten? Ga naar de productpagina of neem contact  met ons op.