Header-Product-Family-Alien

Alien 20L: een moderne look met unieke uitstraling

Maak kennis met onze Alien 20L: een jerry can – koffermodel - die specifiek geschikt is voor smeermiddelen. De Alien 20L heeft een moderne look, is zeer handig in gebruik en makkelijk stapelbaar.

Deze jerry can biedt alle mogelijkheden voor een unieke, onderscheidende uitstraling. Zo heeft het etiketoppervlak een rondlopende vorm, waardoor de jerry can een eigen identiteit krijgt. Ook bijzonder: op de zijkant is ruimte voor een logo zodat deze jerry can extra opvalt in het schap.

Gemak voor de gebruiker

De Alien 20L staat voor gebruiksgemak. Er is veel ruimte rond het handvat, waardoor de jerry can ook met werkhandschoenen aan eenvoudig kan worden vastgepakt. Verder is de Alien 20L leverbaar met een handige zichtstreep en een inkeping aan de onderkant om de jerry can eenvoudig leeg te kunnen gieten. Door het koffermodel is de Alien 20L uitstekend geschikt om in de brandveilige milieukast op te slaan met zicht op de zichtstreep. Eventueel kan de Alien 20L uitgerust worden met een dop en kraan.

Leverbaar in alle kleuren

De Alien 20L heeft een topfill capaciteit van 22,95 liter en is leverbaar in elke gewenste kleur. Meer weten? Ga naar de productpagina of neem contact  met ons op.

CTA_Sales-Bas

Bas helpt u graag verder

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Neem contact op