Header-EuroMouldings-Food

Voedings­middelen­industrie: jerry cans

Of het nu gaat om sauzen, marinades, kruiden, concentraten of andere voedingsmiddelen, wij produceren de jerry cans die precies passen bij uw wensen. Onze jarenlange ervaring in de foodsector zorgt ervoor dat we u perfect kunnen helpen.

Conform migratiewetgeving

Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 9001-2015 en werken volgens de migratiewetgeving van de Europese Unie. Volgens de norm EU 1935/2004 mogen kunststoffen die in contact komen met voedingsmiddelen geen gevaar opleveren voor de gezondheid en kunststof voedselcontact materialen alleen, streng gelimiteerd, stoffen afgeven die in de EU 10/2011 norm goedgekeurd zijn. Wij kunnen u garanderen dat u onze voedselcontact goedgekeurde jerry cans voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied.

Applications-Food-mood
EuroMouldings is gecertificeerd volgens ISO 9001-2015 en werkt volgens de algemene migratiewetgeving van de Europese Unie.

Wij houden voorraad voor u

Als geen ander kunnen wij inspelen op uw flexibele verpakkingsbehoefte. U wilt uw magazijn immers niet vol hebben staan met verpakkingen, maar met uw eigen producten. Het is daarom een uitkomst dat EuroMouldings voorraad kan houden voor u. Wij leveren Just in Time op het moment dat het u uitkomt. Dat levert u de flexibiliteit op die u zoekt.

Producten voor de voedings­middelen industrie

CTA_GERWIN-BINNENDIENST_2600X1734_LR

Gerwin helpt u graag verder

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Neem contact op