Header-EuroMouldings-Specialties

Specialties

Als het gaat om speciale productverpakkingen heeft u heel specifieke wensen. Onze jarenlange ervaring met klantspecifieke wensen zorgt ervoor dat we u perfect kunnen helpen.

Presentatie voor uw klant

Bij EuroMouldings kunt u terecht voor de ultieme combinatie van design, functionaliteit en maakbaarheid. Wat u ook in gedachten heeft voor uw product, wij ontwerpen met de modernste technologie een ideale verpakking. Ook kunnen wij voor u de presentatie ontwerpen zodat u die aan uw klant kunt presenteren. Graag gedaan!

Applications-Specialties-mood
EuroMouldings biedt verpakkingen op basis van de ultieme combinatie van design, functionaliteit en maakbaarheid.

Geavanceerde sluitingen en inserts

Functionaliteit en design moeten hand in hand gaan. Het inschatten van toleranties op de maatvoering kunt u dan ook prima aan ons overlaten. Wij beoordelen de maakbaarheid en doen eventueel concessies aan het design, waardoor het nog steeds bij elkaar past.

Daarnaast kunnen wij u helpen op het gebied van geavanceerde sluitingen. Wij passen onze verpakkingen waar nodig aan ten behoeve van sluitingen die doseren, gecontroleerd uitgieten en/of verbinding maken met een ander product. Een nauwe samenwerking met leveranciers van deze sluitingen is belangrijk voor het slagen van projecten. Naast sluitingen verzorgen wij ook inserts ten behoeve van bijvoorbeeld logo’s in de verpakking. U ziet het: wij leveren u een totaalpakket.

CTA_Sales-Rogier

Rogier helpt u graag verder

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Neem contact op