Header-EuroMouldings-Chemical

Chemische industrie: flessen en jerry cans

Als chemisch bedrijf doet u er alles aan om hoogwaardige kwaliteit na te streven. Uw processen zijn goed geautomatiseerd en goed gedocumenteerd. U werkt uiterst veilig in gestructureerde omgevingen. EuroMouldings heeft het vermogen om aan te sluiten op die omgeving. Met flessen en jerry cans die op maat zijn gemaakt voor uw niche binnen de chemische industrie.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Wij hebben de kennis van UN- en ADR-wetgeving die nodig is om u optimaal van dienst te zijn. De vragen die uit uw markt komen, kunnen wij goed interpreteren en omzetten in concrete verpakkingen voor uw producten. Wij zijn in het bezit van een UN-keur, waaruit blijkt dat wij flessen en jerry cans produceren die goedgekeurd zijn voor transport van chemische middelen. Bovendien is EuroMouldings gecertificeerd volgens ISO 9001-2015.

Applications-Chemical-mood
EuroMouldings is gecertificeerd volgens ISO 9001-2015 en in het bezit van een UN-keur voor transport van chemische middelen.

Van ontwerp tot en met opslag

Het grote voordeel van EuroMouldings is dat wij expert zijn in het gehele traject. Na een analyse van uw wensen maken wij een eerste ontwerp, waarna een 3D-model van de jerry can volgt. Met onze co-extrusieblaasmachine maken we er moeiteloos een multilaagse fles van met een EVOH of nylon laag. Of het nu een jerry can, een fles of een combinatie van verschillende containervolumes moet zijn, wij zorgen ervoor. Tot en met de opslag in ons magazijn en Just in time levering. We denken aan alles voor u.

Producten voor de chemische industrie

CTA_LB-SALES-SUPPORT_2600X1734_LR

Linda helpt u graag verder

Heeft u vragen over deze vacature? Laat het ons weten!

Neem contact op