Header_Product_Alien-Necks-Detail

Maatwerk

Bij het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen brengen we samen met u al uw producteisen in kaart en zorgen dat ons product úw product wordt. Wij leggen graag uit hoe we de zes stappen doorlopen in het proces naar een nieuwe verpakking:

Moodboard

Allereerst moet er een richting worden gekozen. Misschien heeft u al bepaalde voorbeelden die we daarvoor kunnen gebruiken of zijn er al specifieke wensen bekend. Op basis daarvan maken we voor u een moodboard dat aangeeft welke kant we op willen met uw verpakkingen.

Design_Moodboard

Ideegeneratie

Aan de hand van een checklist stellen we een ontwerpidee op voor u. Daarbij ligt de focus op het verbeteren van de functionaliteit, logistieke voordelen, gewichtsbesparing, uitstraling en technische haalbaarheid.

Design-Sketches

Computer Aided Design

Onze designers kunnen zelf een ontwerp voor u realiseren, maar we kunnen ook nauw samenwerken met externe designbureaus. In dat geval hebben we een adviserende rol tijdens de ontwerpfase.

Design-CAD-3D-Bottle

Artist's impression en prototype

Naast een digitale 2D-presentatie kunnen wij u binnen een week een tastbaar prototype van polycarbonaat leveren. Zo krijgt u een optimale voorstelling van het ontwerp. 

Design-3D-Presentation

Matrijs

Doordat we samenwerken met een aantal gerenommeerde specialisten in het vervaardigen van hoogwaardige blaasmatrijzen, kan ons zeer efficiënt werkende team voor u moeiteloos perfecte matrijzen ontwikkelen.

Design-Mould

Productie

We produceren met 42 machines, variërend van enkel-, dubbel- tot viervoudig blazende machines. Dankzij ons geavanceerde en uitgebreide machinepark zijn wij in staat een zeer breed assortiment producten te leveren met een inhoud variërend van 100 ml tot en met 30 liter.

Production-Machine-Employee
CTA_DESIGN_2600X1734_LR

Hendri helpt u graag verder

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Neem contact op