Header-Product-Customer-Showroom

Ondanks de huidige omstandigheden blijft er veel behoefte aan kunststofverpakkingen als flessen, jerry cans & vaten. Met name in de (agro)chemische industrie zien we een sterk toenemende vraag naar verpakkingen voor bijvoorbeeld desinfecterende middelen en ruiten- en koelvloeistoffen.

Naast veel andere toepassingen, maken deze verpakkingsoplossingen al jaren een belangrijk onderdeel uit van ons assortiment. Het is evenwel slechts een greep uit het totaal aan mogelijkheden. Als onderdeel van de AST groep zijn we in staat om het volledige programma in te vullen, van 250ml flessen tot 220L vaten en alles ertussenin.

Dat doen we met een sterke focus op duurzaamheid door zoveel mogelijk gebruik te maken van recycled materiaal en zijn onze verpakkingen geschikt voor hergebruik. Bovendien stellen we altijd uw logistieke behoefte centraal door onze flessen en jerry cans op maat af te stemmen op uw verpakkingsvraag en ze just in time te leveren uit eigen voorraad.

Bent u geïnteresseerd in een van de producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 00 31 5 48 61 10 07 of info@euromouldings.com. Onze verpakkingsexperts staan voor u klaar.

CTA_Sales-Rogier

Rogier helpt u graag verder

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Neem contact op