EuroMouldings-duurzaamheid-

Duurzaamheids­programma's

EuroMoulding-duurzaamheid-ecovadis-logo

Hoe duurzaam ben je als bedrijf? EcoVadis-certificering maakt dat inzichtelijk. EcoVadis is een organisatie die bedrijven beoordeelt op het gebied van duurzaam ondernemen. EuroMouldings heeft bij de meest recente beoordeling de bronzen medaille behaald!

EcoVadis is wereldwijd het grootste platform op het gebied van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen. Om te beoordelen hoe je als bedrijf scoort, wordt gekeken naar een aantal criteria: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Als bedrijf word je vergeleken met 100.000 andere bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Dit geeft inzicht in de onderdelen waar je als bedrijf goed op scoort en mogelijke verbeterpunten.

Verduurzamen doen we samen. Met EuroMouldings kiest u voor verduurzaming met circulaire verpakkingen. Gaat u mee op onze duurzaamheidsreis?
EuroMoulding-duurzaamheid-koploper-logo

Duurzaamheid moet je doen. In Overijssel doet EuroMouldings mee aan het Koploperproject Duurzaam Ondernemen. Doel: een voorbeeld zijn als MVO-bedrijf om maximaal te verduurzamen, in samenwerking met bedrijven uit verschillende sectoren uit de regio en de rest van Nederland.

Het Koploperproject waar wij aan meedoen bestaat uit 11 deelnemers. Het Koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om op een inspirerende en praktische manier duurzamer te gaan ondernemen.

Als deelnemer aan het Koploperproject krijg je tools om de CO2-footprint van je bedrijf te berekenen. Ook kun je leren van andere deelnemers en elkaar inspireren. Dat leidt tot een duurzaamheidsagenda met concrete actiepunten voor de komende jaren. Daarmee wordt duurzaam ondernemen meetbaar en een continu verbeterproces. 

CTA_SUSTAINABILITY_2600X1734_LR

Erwin helpt u graag verder

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Neem contact op