Header-Product-Family-Spider

Introductie van onze herontworpen Spider fles: Spider 2.0

EuroMouldings is constant in beweging, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze huidige producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. De Spider fles is al meer dan 10 jaar in gebruik, en we hebben besloten om de huidige fles te stroomlijnen en om deze een nieuwe, frisse look te geven met nog meer mogelijkheden dan de vorige fles.

Onze designer is aan de slag gegaan om onze originele Spider een nieuwe moderne look te geven, net als onze Alien series. Onze nieuwe Spider fles deelt ook veel overeenkomsten met onze Alien series, zoals o.a. dezelfde afmetingen op de 1L’s met slanke en strakke lijnen.

Dit zijn de hoofdzaken die veranderen op ons Spider model:

  • Groter label oppervlakte voor de 4L fles, gelijkwaardig aan de 5L fles.
  • Het iconische spiderweb is nu een verwisselbaar deel voor uw logo’s!
  • Nieuwe logo mogelijkheden in de onderzijde van de fles, zoals “Made in Holland”.
  • Altöl tekst is mogelijk.
  • Blindteken / Tastdriehoek is ook mogelijk.
  • Gestandaardiseerde halzen: Din38 voor de 1L’s en Din50/29 voor de 4+5L.

Het oude Spider model wordt incourant, en zal niet langer geproduceerd worden in 2021. We bieden onze antraciet kleur (129) als standaard, u kunt onze Spider 2.0 in deze kleur per pallet afnemen.

Spider 2.0 flessen met gepersonaliseerde logo’s, teksten of kleuren zullen per volle wagen besteld en afgenomen moeten worden. Neem contact op met sales@euromouldings.com voor (aan)vragen!

CTA_HANS-BUITENDIENST_2600X1734_LR

Hans helpt u graag verder

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Neem contact op