Header_News_Motivate_EuroMouldings

EuroMouldings doet meer met hetzelfde machinepark

Continu verbeteren, daar staan we voor bij EuroMouldings. Dat betekent dan ook dat we behoorlijk kritisch naar onszelf kijken en naar onze machines. Om écht inzicht te krijgen in de verbeterpunten binnen onze productieomgeving, hebben we de digitale oplossing van Motivate geïmplementeerd. Daardoor kunnen we real-time zien of er problemen zijn en of machines stilstaan. Deze data analyseren we en door actie te ondernemen, kunnen we meer doen met hetzelfde machinepark.

Samen verbeteren, dat werkt

Het verbeterproces wordt door het hele bedrijf omarmd. In plaats van top-down wordt er juist met zijn allen gewerkt aan het optimaliseren van het productieproces bij EuroMouldings. In elke ploeg is er een medewerker verantwoordelijk voor verbeteracties en voor het uitdragen van de software. Dat zorgt voor draagvlak en betrokkenheid. Doordat onze medewerkers de data-inzichten waarderen, konden we de software steeds weer uitrollen naar een nieuwe machine. Niemand wil graag stilstand, dus iedereen zag er vrijwel meteen de voordelen van in.

News_Motivate_EuroMouldings_Production
De storingstijd werd al met de helft verminderd door één machinedeel aan te pakken nadat we de data analyseerden

Professionele dashboards

Een groot voordeel van real-time inzicht is dat er nu ook een handig overzicht te geven is in de vorm van professionele dashboards. Storingen worden daarmee gemonitord en er wordt sneller actie ondernomen. Zo wordt de productiviteit van EuroMouldings steeds hoger, ook al groeit de fabriek niet in vierkante meters.

Header-Product-Customer-Showroom

Bekijk ons assortiment

De flessen en jerry cans van EuroMouldings hebben allemaal hun eigen voordelen. Bekijk welke productfamilie het beste past bij uw wensen.

Bekijk